Çfarë lloj kushtesh tregtare mbështetni?

Ne mbështesim: EXW / FOB / CIF / DDP / FCA / FAS / DAP / LC,Ose çdo transaksion tjetër të rënë dakord nga të dyja palët që blerësi e konsideron të arsyeshëm.

Çfarë lloj transaksioni?

Ne kemi dy lloje tregtie: në internet (Tregti në platformë në Alibaba) dhe jashtë linje (Tregtia e përgjithshme ose alipay dhe paypal), Blerësi mund të zgjedhë një metodë tregtimi që i përshtatet më së miri.