A e mbështesni porosinë apo logon?

Të personalizuara; Ne jemi të vetmit në Kinë me një seri të plotë të linjës së prodhimit të çadrave të letrës, 20++ vite ekip profesional R&D, për të ofruar shërbime konsultimi dhe dizajni me një ndalesë, kënaqësia juaj është ndjekja jonë.

Ne kemi kaluar testin ios-9001, me një sistem të plotë inspektimi të cilësisë, personel profesional cilësor, të gjithë procesin e vizualizimit të prodhimit, për të siguruar cilësinë e produktit tuaj.

Produktet tona do të kalojnë një sistem të plotë dhe rigoroz të inspektimit të cilësisë dhe në thelb nuk ka probleme cilësore gjatë marrjes së mallrave. Nëse ka ndonjë problem, ju lutemi mbani videon ose fotot e marrjes, ne do të verifikojmë më tej lidhjet e prodhimit/logjistikës sipas materialeve që ofroni dhe do t'ju japim një përgjigje të kënaqshme. Faleminderit!

Jo. Doreza jonë dhe shufra e ombrellës janë në thelb të njëjtën madhësi, dhe doreza brenda do të jetë latex ngjitëse e bardhë, në mënyrë që doreza të jetë më e qëndrueshme.

Jo. Doreza jonë dhe shufra e ombrellës janë në thelb të njëjtën madhësi, dhe doreza brenda do të jetë latex ngjitëse e bardhë, në mënyrë që doreza të jetë më e qëndrueshme.

Nr. Fabrika jonë ka më shumë se 20 vjet përvojë profesionale, pjesë të çara ombrellë me lëvizshmëri të mirë, dizajn të hollë.

Si është efekti i printimit të ombrellës?

Në letër:Pikturë me spërkatje; në pëlhurë: Printim dixhital, Ne shtypim me bojë të importuar me vlerë të lartë, printim me definicion të lartë, ngjyra të ndezura.

Nr.Ombrella me rezistence te mire, mbeshtetje e forte bambu me shume se 8 vjec.Pa perkulje, pa deformime.

Mund të më dërgoni fotot e çadrës së thyer, ne ju ofrojmë zgjidhjen më të mirë këtu, mbështesim aksesorë falas, zgjidhje falas, shërbime riparimi falas.

Produktet tona do të kalojnë një sistem të plotë dhe rigoroz të inspektimit të cilësisë dhe në thelb nuk ka probleme cilësore gjatë marrjes së mallrave. Nëse ka ndonjë problem, ju lutemi mbani videon ose fotot e marrjes, ne do të verifikojmë më tej lidhjet e prodhimit/logjistikës sipas materialeve që ofroni dhe do t'ju japim një përgjigje të kënaqshme. Faleminderit!

Ne kemi paketim profesional të përputhshëm me eksportin, shkalla e thyerjes është më pak se 1%, por për arsye të veçanta të shkaktuara nga prishja e transportit, blerësit mund të ruajnë video ose foto, ne kontrollojmë pasi të organizoj zëvendësimin falas.

Jo. Çelësat tanë janë të gjithë një-me-një dhe përputhen me ombrellë, ndërroni materialin e prodhimit duke përdorur pjesë rrënjë bambuje, elasticitet ndërprerës, mbështetje të mirë, rezistencë të lartë, të qëndrueshme.