çadër letre dhuratë bambuje të cilësisë së lartë dhe ombrellë fotografie

 • Produkti: Çadër letre dhuratë HY
 • Modeli: Printim dixhital/pikturë me dorë
 • Kontrolli: Manual
 • Materiali: Bambu
 • Korniza: Bambu
 • Pëlhurë: letër
 • Logo: E personalizuar
 • MOQ: 100 copë
 • Pesha: 300g
 • Madhësia: Diametri 84cm, gjatësia totale 55cm
 • Ngjyra: Ngjyra të ndryshme
 • Grupmosha: Të rritur/Fëmijë
 • Vendi i origjinës: Hunan, Kinë