Duke treguar të gjitha rezultatet 11

HengYun si industria dhe tregtia kryesore e ombrellës së letrës së vajit në Kinë si një nga ndërmarrjet e importit dhe eksportit, ne mund t'ju ofrojmë çadra letre me dizajn të bukur bazuar në cilësi të mirë!

Na kontaktoni me porosi ombrellën tuaj prej letre dhe merrni çmim më të mirë të fabrikës për të kursyer koston tuaj tani!


Keni nevojë për ndonjë ndihmë?

Urdhëroni ose mos urdhëroni ne jemi gjithmonë këtu për t'ju ndihmuar

Kontaktoni Ekipin e Mbështetjes së Hunan Hengyun

Si të zgjidhni ombrellën e duhur të letrës japoneze dhe ombrellën e letrës kineze?

Çadrat prej letre të stilit japonez përdoren përgjithësisht në Japoni dhe kanë karakteristika të dukshme rajonale; Çadrat prej letre të stilit kinez janë të përshtatshme për çdo rajon dhe vend, me çmime të përballueshme dhe stile të ndryshme, dhe janë të pëlqyera nga njerëzit dhe eksportohen në më shumë se 100 vende të botës.

Çadrat e letrës mbështesin modele dhe madhësi të personalizuara?

Çadrat tona prej letre mund të personalizohen në çdo model dhe madhësi, dhe ne ofrojmë konsultime dhe këshilla falas gjatë gjithë procesit.

A është ombrella e letrës e qëndrueshme?

Çadrat tona prej letre janë bërë nga më shumë se 60 gram letër pambuku, të gjitha duke përdorur procesin e prodhimit të çadrave japoneze të letrës, ombrellë të fortë dhe të qëndrueshme.

A keni përvojë në eksportimin e produkteve në Japoni?

Ne kemi më shumë se 20 klientë në Japoni dhe eksportojmë çadra letre në Japoni çdo vit, kështu që kemi përvojë të pasur eksporti.