Çmimi i çadrave të letrës HengYun mund të jetë më i ulëti në botë, falë modelit tonë të menaxhimit të korporatës dhe procesit profesional të prodhimit.

Sa kushton ombrella?

Ne jemi prodhues, çmimet janë çmimi i fabrikës, ju na dërgoni stilin e produktit, sasinë e blerjes, adresën e marrjes, pagesën, kushtet e tregtimit, ne do të rregullojmë menjëherë shitësin dhe ju kontaktoni.

Bazuar në premisën e bashkëpunimit të sinqertë, ne mbështesim mostrat falas 1 copë, por nevoja që blerësit të përballojnë kostot e logjistikës, nëse është e nevojshme, mirëpresim të konsultoheni, faleminderit!

Paketimi konvencional i produktit: çanta OPP, me porosi mbështetëse: çanta, kuti dhuratash dhe paketime të tjera speciale, duhet të sigurojnë: kërkesat e projektimit, sasinë, çmimin e kostos aktuale duke na konsultuar.

Ju nuk keni nevojë të paguani shtesë për etiketën e produktit, duhet të na dërgoni kërkesat e dizajnit të etiketës së produktit (përveç etiketës speciale të produktit

Sa është ngarkesa e mostrës?

Metoda e dorëzimit të mostrës:DHL/UPS/EMS/FedEx/ShunFeng,Rajone të ndryshme, tarifat e transportit të mallrave në vende të ndryshme janë të ndryshme, nëse ka llogari mujore të shlyerjes, ju lutemi na informoni paraprakisht, ne mbështesim pagesa sipas dëshirës, ​​çdo pyetje jeni të mirëpritur të konsultoheni me ne në çdo kohë

Ne kemi një kontabilitet të veçantë të kostos së mallrave, për të garantuar sigurinë e transportit të produktit,Nga rruga, koha e transportit, porti i destinacionit, lehtësimi doganor, kostoja, taksat dhe tarifat dhe aspekte të tjera të planifikimit gjithëpërfshirës, ​​zgjidhni programin më të mirë me kosto efektive për të zvogëloni kostot e transportit.mirë se vini të konsultoheni me ne në çdo kohë.

Ne kemi një kontabilitet të veçantë të kostos së mallrave, për të garantuar sigurinë e transportit të produktit, nga paketimi i produktit / optimizimi i peshës / planifikimi i rrugës për të reduktuar kostot aktuale të transportit ajror, të mirëpritur të konsultoheni me ne në çdo kohë.