Që 1992

Prodhuesi i çadrave me porosi Premier

Hunan Hengyun Art & Crafts Co., Ltd. kryesisht prodhon ombrellë letre vaji / ombrellë letre / ombrellë artizanale / ombrellë vallëzimi / ombrellë dekorative / ombrellë lulesh, etj. Fabrika mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 8000 metra katrorë, sipërfaqe depoje prej 5500 katrore metra, pasi fabrika më e madhe e ombrellës së letrës në provincën Hunan fitoi ndërmarrjen kryesore të ombrellës së letrës në provincën Hunan, qeveria mbështet fuqishëm.

Një prodhues ombrellë letre profesionale mbi 30 vjet në Kinë

pse ne

Karakteristikat e produkteve të Umbrella
për të mbështetur projektet tuaja

Zgjidhje me një ndalesë të çadrës së letrës për kërkesat tuaja

A keni nevojë për shërbimin e dizajnit dhe paraqitjes së çadrave prej letre, ose për prodhimin e çadrave ose shërbime të montimit të ombrellës? Ombrella është një nga zgjedhjet tuaja më të mira. Si një nga prodhuesit më të mirë të çadrave të letrës në Kinë, çadra letre ka kaluar lloje të ndryshme certifikimesh si ISO9001. Ka mbi 1000 klientë që janë nga më shumë se 60 vende.

Pse më shumë se 3000 klientë në mbarë botën
Dua të punojë me ne

Zbuloni se çfarë thonë klientët për ne

Vetëm 10 ditë, mora një porosi për 1,000 çadra nga prodhimi dhe nuk mund ta besoja se sa shpejt ishte, për herë të parë ndonjëherë, cilësia dhe dizajni i ombrellave ishte aq i madh sa ato ishin shumë të njohura në Kaliforni.

Menaxher blerjesh Tic,LLC / Menaxheri i blerjeve Tic,LLC nga SHBA

Çadrat e letrës të blera nga furnizuesit Yiwu janë të shtrenjta, me cilësi të dobët dhe shkallë të lartë të thyerjes, duke rezultuar në vlerësim të dobët të klientit. Që prej 19 vitesh bashkëpunimi me ju, biznesi po bëhet gjithnjë e më i mirë dhe klientët janë shumë të kënaqur

Bbumbrella, R&D, menaxher departamenti nga MB

Është shumë qetësuese të punosh me ty. Ne vetëm duhet t'ju tregojmë se çfarë mendon përdoruesi përfundimtar. Ekipi juaj i projektimit është shumë profesional, më shumë kohë jemi në shërbim të klientëve, sesa në dizajnimin e komunikimit, ngadalë gjithnjë e më shumë klientë, biznesi është i mirë

Menaxheri i blerjeve Ywerait,INC nga SHBA

I besuar nga Klientët

L'Oréal Paris
L'Oréal Paris
Walmart

Zbuloni se çfarë janë klientët Bëhuni një ekspert kur importoni ombrellë letre

ombrellë letre dasme përshtat

ombrellë letre dasme përshtat

Martesa është gjëja më e rëndësishme në jetë, një ombrellë letre e bërë me porosi ju takon

Kompani e madhe e planifikimit të ngjarjeve

Kompani e madhe e planifikimit të ngjarjeve

Bukuria e çadrave prej letre mund të sjellë një atmosferë freskuese në qendra të ndryshme tregtare

Dyqan dhuratash

Dyqan dhuratash

Dyqanet e rrobave, dyqanet artizanale, dyqanet e dhuratave, dyqanet e fotografisë kanë çadra letre

Asnjëherë mos i humbisni zbritjet ekskluzive

  FAQs

  A mund ta personalizoni logon ose madhësinë?

  Shërbimi i personalizuar është karakteristika jonë, ne jo vetëm që kemi një proces të plotë shërbimi të personalizuar, por gjithashtu kemi më shumë se 30 vjet përvojë të pasur në ekipin profesional të personalizuar të R & D, i gjithë procesi për të ofruar mbështetje teknike falas për ta bërë shërbimin tuaj të personalizuar më të sigurt .

  Si fabrikë, MOQ jonë është 100. Për shkak të avantazheve të kostos së ulët të paketimit, qëndrueshmërisë së lartë të kutisë dhe shkallës së ulët të dëmtimit të logjistikës dhe transportit, sa më shumë sasia e porosisë, aq më e madhe është zbritja.

  Mostrat janë pa pagesë, dhe blerësi duhet të përballojë koston e transportit. Mostrat janë një nga mjetet e rëndësishme për të testuar produktet e fabrikës sonë. Duke u përballur me realitetin e grupeve të mëdha të klientëve dhe kostot e larta ndërkombëtare të logjistikës, shpresojmë që ta kuptoni.

  Ne kemi një sistem të plotë inspektimi të cilësisë dhe personel profesional të inspektimit të cilësisë për të garantuar cilësinë e çdo ombrellë.

  Ne kemi një sistem të plotë të prodhimit të porosive, fabrika 24 orë prodhim të pandërprerë, sepse procesi i produkteve të pastra të bëra me dorë është kompleks, çdo proces është thelbësor, koha e mostrës: 3-5 ditë, prodhimi i mostrës i përfunduar do t'ju informojmë menjëherë.